Direct contact opnemen:
Jorrit van den Breemer
06-50831662
Nijverheidsweg 16b
3534 AM Utrecht

Activiteiten

De onderscheidende EMVI- en Best Value-diensten van We-Boost Tenders

  • Schrijven
  • Reviewen
  • Creatieve sessies
  • Specialistische kennis
  • Training
  • Leidraad opstellen

Schrijven

U zoekt dé winnende tenderstrategie? We-Boost Tenders is doorslaggevend in aanbestedingen waarin EMVI, PKV en Best Value centraal staan. Wij analyseren en hebben ervaring met alle gunningscriteria, zoeken samen met u de verdieping en schrijven succesvolle kwaliteitsdocumenten. Zo scoorden wij in 2017 met 89% van de door ons geschreven EMVI-plannen een eerste of tweede plek.

Reviewen

Profiteer van onze frisse blik en brede marktkennis. Tijdens een review stellen wij de kwaliteit van uw EMVI- of Best Value-documenten vast. Wij bieden u vervolgens concrete verbeterpunten waarmee uw team aan de slag kan en lichten deze desgewenst toe door middel van een presentatie. Ter kennismaking is onze 1e review voor nieuwe relaties kosteloos Heeft u nu behoefte aan de gratis review? Neem contact met ons op!

Creatieve sessies

Behoefte aan nieuwe energie en frisse perspectieven binnen uw tenderteam? Tijdens risico-, kansen-, strategie- of reviewsessies zetten wij creatieve middelen en technieken in om dit op een prettige en informele wijze te realiseren. Eenmalig of als integraal onderdeel van het tenderproces, op locatie of in onze creatieve ruimte in het midden van het land faciliteren wij maatwerk sessies die afgestemd zijn op uw behoeftes.

Specialistische kennis

Onze medewerkers hebben vanuit hun opleiding, werkervaring en interesses een breed kennisveld opgebouwd die van meerwaarde is voor onze dienstverlening. Voorbeelden zijn duurzaamheid (wattisduurzaam.nl), social return (SROI), Best Value (BVP) en Life Cycle Analyses en Costs (LCA en LCC). Alle kennis en ervaring zetten wij ieder project in, al naar gelang de uitvraag: voor ieder project betrekken wij namelijk het hele team en hun kennis: tijdens een interne startup en tijdens interne follow ups.

Training

Wat zeg en schrijf je wel, wat zeg en schrijf je juist niet? Hoe leg je de nadruk op de allersterkste punten uit het plan, zonder dat je primaire risicobeheersmaatregelen onderbelicht laat? In elke Best Value tender is het vraaggesprek een belangrijk onderdeel en ook in EMVI-aanbestedingen nemen opdrachtgevers steeds vaker een interview op. Onze jarenlange ervaring hierin delen wij graag met onze partners. Enerzijds doen wij dit door onderdeel te zijn van de tenderteams, anderzijds door het geven van trainingen. Op dit moment zijn de onderwerpen (i.s.m. Brave Decisions): EMVI- en Best Value, Actieve schrijfstijl en Interviewtraining. Met onze projectspecifieke tips en tricks kom je altijd goed beslagen ten ijs.

Leidraad opstellen

In ons werk voor aannemers in weg-, water- en utiliteitsbouw komen wij veel goede maar ook minder sterke uitvragen tegen. De positieve invloed van EMVI als gunningscriterium in aanbestedingen is in potentie groot, maar wat ons betreft nog niet optimaal. Onze kennis en ervaring stellen wij graag ter beschikking aan u als opdrachtgever. Samen met u stellen wij heldere kwaliteitscriteria op, zodat u zonder tegenvallers daadwerkelijk de best value uit de markt haalt.