Direct contact opnemen:
Jorrit van den Breemer
06-50831662
Nijverheidsweg 16b
3534 AM Utrecht

Projecten

Een selectie van de tenders waar wij met trots en met succes aan hebben bijgedragen.

Landmaken Middeneiland IJburg

De gemeente Amsterdam heeft Boskalis gecontracteerd als haar partner voor het realiseren van het landmaken voor het Middeneiland van de wijk IJburg. De 80 hectare land wordt aangelegd middels de pannenkoekmethode, waarbij lagen zand op elkaar worden gespoten tot het eiland klaar is. “Met het opspuiten van Middeneiland breiden we de stad uit. Het wordt een prachtig stuk Amsterdam waar wonen, bewegen en natuur voorop staan”, liet wethouder Eric van der Burg weten.

Bekijk project

Onderhoud Van Gogh Museum

Strukton Worksphere is tot en met 2025 dé partij die het Van Gogh Museum comfortabel en veilig houdt. In de tenderfase werkten wij nauw samen met Strukton, met als resultaat de Economisch Meest Voordelige Inschrijving en gunning van dit 10-jarige onderhoudscontract én een award voor de beste samenwerking in de sector.

Bekijk project

Integraal Onderhoud Rijkswaterstaat Noord Nederland

Rijkswaterstaat heeft Bam Infra (Regio Noordoost) de opdracht gegund voor het Variabel Onderhoud Noord-Nederland. Bam won op prijs én kwaliteitswaarde, op basis van een plan dat tot stand kwam in nauwe samenwerking met We Boost Tenders.

Bekijk project

Innovatieve aanbesteding duurzame A348

De Provincie Gelderland heeft Boskalis de herinrichting van de A348 en het onderhoud aan de Middachterbrug gegund. De provincie zocht via de innovatieve aanbestedingsmethodiek Rapid Circular Contracting een aannemer die samen met de provincie en de omgeving werkt aan CO2-reductie, innovaties, meekoppelkansen en duurzaamheid in dit project.

Bekijk project

Realisatie en onderhoud Faunapassage Goirle

Ploegam realiseert bij Goirle een ecoduct dat de natuurgebieden Ooievaarsnest en Regte Heide in verbinding brengt met het landgoed Gorp en Roovert. Bijzonder was de vrije uitvraag van opdrachtgever Gemeente Goirle.

Bekijk project

Innovatiepartnerschap kademuren Amsterdam

De Gemeente Amsterdam staat voor de enorme opgave om 200 kilometer aan kwetsbare gemetselde kademuren te restaureren en/of te vervangen, veelal nabij historische of monumentale panden in het drukke centrum van de stad. Via een innovatiepartnerschap benut Amsterdam de expertise en creativiteit van de markt optimaal.

Bekijk project