Direct contact opnemen:
Jorrit van den Breemer
06-50831662
Nijverheidsweg 16b
3534 AM Utrecht

Projecten

Een selectie van de tenders waar wij met trots en met succes aan hebben bijgedragen.

Landmaken Middeneiland IJburg

De gemeente Amsterdam heeft Boskalis gecontracteerd als haar partner voor het realiseren van het landmaken voor het Middeneiland van de wijk IJburg. De 80 hectare land wordt aangelegd middels de pannenkoekmethode, waarbij lagen zand op elkaar worden gespoten tot het eiland klaar is. “Met het opspuiten van Middeneiland breiden we de stad uit. Het wordt een prachtig stuk Amsterdam waar wonen, bewegen en natuur voorop staan”, liet wethouder Eric van der Burg weten.

Bekijk project

Onderhoud Van Gogh Museum

Strukton Worksphere is tot en met 2025 dé partij die het Van Gogh Museum comfortabel en veilig houdt. In de tenderfase werkten wij nauw samen met Strukton, met als resultaat de Economisch Meest Voordelige Inschrijving en gunning van dit 10-jarige onderhoudscontract én een award voor de beste samenwerking in de sector.

Bekijk project

Integraal Onderhoud Rijkswaterstaat Noord Nederland

Rijkswaterstaat heeft Bam Infra (Regio Noordoost) de opdracht gegund voor het Variabel Onderhoud Noord-Nederland. Bam won op prijs én kwaliteitswaarde, op basis van een plan dat tot stand kwam in nauwe samenwerking met We Boost Tenders.

Bekijk project

Herontwikkeling Jonckbloetplein Den Haag

Combinatie Midden Delfland (CMD) heeft in de gemeente Den Haag de opdracht verworven voor de herontwikkeling van het Jonckbloetplein in het Haagse Laakkwartier. Social Return on Investment (SROI) speelde de hoofdrol in deze EMVI-aanbesteding.

Bekijk project

Realisatie en onderhoud Faunapassage Goirle

Ploegam realiseert bij Goirle een ecoduct dat de natuurgebieden Ooievaarsnest en Regte Heide in verbinding brengt met het landgoed Gorp en Roovert. Bijzonder was de vrije uitvraag van opdrachtgever Gemeente Goirle.

Bekijk project